Köksrenovering Mark

Byggprojekt med fokus på Kvalitet Hållbarhet

Befinner du dig i den vackra kommunen Mark, och funderar på att göra en köksrenovering? Eller vill få hjälp med någonting annat inom bygg eller renovering? Välkommen till Nordtjärn’s Bygg AB! Vi är dedikerade till att förverkliga dina byggdrömmar med hög kvalitet och pålitlig service. 

Tveka inte att kontakta oss för en offert och låt oss göra din vision till verklighet. HÄR kan du läsa mer om oss!

Köksrenovering Mark

VILKA vi är

Grundat 2019 som enskild firma och ombildat till aktiebolag 2022, har Nordtjärn’s ByggAB snabbt etablerat sig som en pålitlig byggpartner i Marks kommun och kringliggande områden. Vi har ett starkt nätverk av samarbetspartners för att kunna erbjuda heltäckande hjälp och är stolta över vår erfarenhet och expertis inom byggbranschen.

Vad vi gör

På Nordtjärn’s Bygg AB erbjuder vi en rad byggtjänster som täcker allt från renoveringar till nybyggnationer. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa resultat på ett effektivt sätt, oavsett projektets storlek. Vårt team av skickliga hantverkare arbetar noggrant för att säkerställa att dina byggdrömmar blir verklighet.

TJÄNSTER inom bygg

Vi erbjuder kvalitativa byggtjänster med fokus på effektivitet och noggrannhet. Vi är experter på köksrenovering, nybyggnationer, kakelsättning, fasadbyten och vi vänder oss till alla i Mark. Med våra pålitliga samarbetspartners och erfarna hantverkare ser vi till att ditt projekt utförs enligt högsta standard.

Följ oss på Instagram
Denna säsongs sista 2arbetsdagar blev det att tillsammans med @byggvisionkba och Lindälvs bygg, resa en garagestomme i Anneberg. Nu tar jag lite semester och är tillbaka igen v.32😎😎😎😎 #garage #byggsats #panel #takstolar #semester

Nordtjärns Byggnads AB

STAFFANS VÄG 1, 511 63 Skene
070-482 77 82
Köksrenovering Mark